Kwaliteitsverf

De pay-off van Herfst en Helder zegt eigenlijk alles wat u moet weten: Herfst en Helder, kwaliteitsverf anno nu! Als sinds 1875 maakt Herfst en Helder hoogwaardige kwaliteitsverf voor binnen en buiten. Nog steeds staat het produceren van verf die langdurige bescherming biedt voorop. Naast deze bescherming zorgt verf van Herfst en Helder ook voor een markante uitstraling. Niet voor niets is menig monumentaal pand voorzien van deze verf!

Welke soorten Herfst & Helder kwaliteitsverven zijn er?

Wij ontwikkelen onze producten met aandacht en zorg voor kwaliteit. U kunt online de productinformatiebladen bekijken van onze verf op waterbasis, beits en lakverf.

Waarom kiezen voor de kwaliteitsverf van Herfst & Helder?

Wij vinden het belangrijk dat onze producten duurzaam zijn en zo weinig mogelijk belastend voor het milieu. Al onze lakkenbeitsen en (muur)verven voldoen aan de nieuwste eisen op het gebied van milieu en duurzaamheid: oplosmiddelarm.

Volledige garantie
U heeft uiteraard volledige garantie op de verven die u koopt in onze eigen vestigingen of aangesloten vakgrossiers en speciaalzaken. Controleert u daarom altijd van te voren of de aangebracht kleurcodesticker voorzien is van de productnaam van het door u aangekochte Herf & Helder product (bijvoorbeeld: HH – Lakverf SB). Wij kunnen geen garantie leveren op producten die elders gekocht zijn.

Verkrijgbaarheid Herfst & Helder verven

Neemt u een kijkje tussen onze verkooppunten voor de verkrijgbaarheid van de Herfst & Helder kwaliteitsverven. Voor vragen kunt u onze contactgegevens raadplegen.