Monumentale panden

Verschillende kastelen en monumentale panden zijn met de Herfst & Helder-kleuren esthetisch en technisch beschermd. Het is niet voor niets dat onze kleuren maatgevend zijn sinds 1875. Steeds staat voorop dat wij verfsystemen produceren die langdurige bescherming bieden. Daarnaast krijgen monumentale panden een markante, klassieke uitstraling.

Schilderwerk monumentale panden

Is uw monumentale pand toe aan nieuw schilderwerk? Behalve dat u een goede schilder nodig hebt, is de kwaliteit van de verf of lak minstens zo belangrijk. De verven en lakken van Herfst & Helder zijn geschikt voor ieder materiaal. Dat is ideaal wanneer u monumentale panden wilt gaan verven.

De juiste verfsoorten

Het kiezen van de juiste verf kleuren is echter wel een uitdaging: hoe behoudt u de authentieke kleur van het pand? Een tint te licht of te donker kan al een groots verschil maken.

Daarnaast is het belangrijk om na te denken over de locatie van uw pand en waar het schilderwerk plaats moet vinden. Herfst & Helder heeft diverse verfsoorten: voor zowel binnen als buiten. Staat uw monumentaal pand dichtbij de zee? Dan kan het zoute water en stuifzand invloed hebben op het resultaat.

Vraag daarom onze verfspecialisten om advies. Zij helpen u met het uitzoeken van de juiste kleur en juiste type verf. Bekijk onze verkooppunten voor een verfspecialist bij u in de buurt.

Duurzame verf voor uw monument

Wij ontwikkelen onze Herfst & Helder producten met veel aandacht en zorg voor kwaliteit. U kunt er op vertrouwen dat we duurzame producten leveren die voldoen aan alle actuele eisen op het gebied van milieu, kwaliteit en gebruiksgemak. We blijven onze producten continu door ontwikkelen om u altijd het beste te kunnen leveren.

Benieuwd naar onze kwaliteitsverven? Zoek een verkooppunt bij u in de buurt en kom langs voor vrijblijvend advies!