1 / 8
  Van der Valk Hotel
  Zwolle
  Volledig scherm
  Meer informatie Volledig scherm sluiten Meer informatie

  Van der Valk Hotel

  Herfst & Helder biedt een compleet programma verfsystemen: van synthetische hoogglanslakken voor buiten, tot zeer matte, watergedragen houtverf voor binnen. Ze hebben allemaal gemeen dat ze unieke eigenschappen bezitten om het in- en exterieur op de meeste duurzame wijze te beschermen.

  Speciaal voor Van der Valk werden diverse testen opgezet. Hieruit bleek dat men met het systeem van Herfst & Helder één laag minder hoefde aan te brengen om toch optimale dekking te behalen. Dit leverde een enorme tijdsbesparing op bij de afbouw.

  Moderne producten en kleuren dragen in hoge mate bij aan de markante uitstraling van het nieuwste Van der Valk Exclusief Hotel in Zwolle. De unieke kleuren zijn in nauw overleg met de interieurstylisten ontwikkeld.
  Alle plafonds in het restaurant, de lounge, wandelgangen, slaapkamers en badkamers worden beschermd door een extreem afwasbare muurverf (Fibrecoat Mat) in de moderne wit tint (VDV | Zuiverwit). Blikvanger is het plafond van de entree, waarvoor de opvallende, moderne taupe kleur (VDV | Taupe-Midden) is ontwikkeld.

  Herfst & Helder produceert al sinds 1875 kwaliteitsverven. De passie van deze echte vakmensen was voor Van der Valk één van de redenen om te kiezen voor dit Nederlandse kwaliteitsmerk verf. Hoewel Herfst & Helder van oudsher gespecialiseerd is in de duurzame bescherming van historische panden, bewijst het Van der Valk Exclusief Hotel in Zwolle dat ook moderne panden in alle glorie tot hun recht kunnen komen.

  Voor de ruim 600 kozijnen is er gekozen voor de Aquality Klassiek Mat. Dit is een watergedragen verf met alle gewenste eigenschappen voor intensief gebruik, zoals een goede kras- en slijtvastheid en huidvetbestendigheid. Aquality producten hechten uitstekend op moderne materialen zoals bamboe, dat is toegepast op de kopse kanten van de deuren. De bamboe glaslatten zijn voorzien van één laag vernis (Allihol P2000) met
  een transparant zwarte uitstraling. De kozijnen zijn afgewerkt met een antraciet zwarte kleur (VDV | A-Zwart).

  De hoge kwaliteit van Herfst & Helder wordt mede bepaald door de vloeiende pigmenten, die lichtecht en volledig oplosmiddelvrij zijn. Dankzij het uitgebreide scala aan laag- en hoog geconcentreerde pigmenten is het kleurbereik optimaal. De flexibiliteit, service en hoge kwaliteit van zowel Van der Valk als Herfst & Helder blijken perfect te matchen. Na het hotel in Zwolle is ook bij de renovatie van Hotel Hengelo en de nieuwbouw in Deventer en Enschede gekozen voor dit puur Nederlands topmerk.

  Opdrachtgever:

  Van der Valk Hotel Zwolle
  Nieuwleusenerdijk 1
  8028 PH  ZWOLLE

  « Terug naar overzicht